Telefoon verslaving

In het bedrijfsleven wordt vaak van u verwacht dat u 24/7 beschikbaar bent. Maar is dit realistisch? niet echt. En helemaal niet wanneer u internationaal zaken doet en te maken heeft met klanten die van uit een andere tijdszone zullen bellen. Deze zullen er geen rekening mee houden met het feit dat u niet meer op kantoor bent. Zelfs in het privé leven wordt er van de mensen om ons heen verwacht dat wij continue online zijn op social media, whatsapp en nog veel meer. Be ready to pick up the phone!

Voor in het bedrijfsleven is de perfecte oplossing gevonden voor het altijd bereikbaar zijn. U hoeft niet altijd bereikbaar te zijn, de telefoonservice is dat namelijk wel. Heeft u geen tijd, zit u in een meeting en kunt u de telefoon niet op namen, verwacht u top drukte aan de telefoon of heeft u gewoonweg even niet de tijd om de telefoon op te nemen? De telefoonservice is er voor u. Zij zorgen er voor dat het bedrijf altijd bereikbaar is. Loop nooit meer een klant mis en ben tevens verzekerd van de optimale klantencontacten doormiddel van een inbound callcenter.

Voor uw bedrijf word, wanneer u start met de telefoonservice, een persoonlijke telefoniste, deze zit binnen 1 uur voor u klaar. Vanaf dat moment ervaart u de optimale bereikbaarheid en kan nu elke klant te woord gestaan worden. Altijd te bereiken tussen 08:00 en 18:00, loop geen enkele klant meer mis en professionaliseer de uitstraling van uw bedrijf. De klant zal ook niet merken dat u een telefoonservice in dienst hebt. Hij of zij wordt namelijk zo danig goed voorzien van informatie zodat zij alle vragen via de telefoon kan beantwoorden.

Elk bedrijf is natuurlijk anders en heeft andere wensen. Daarom is het van belang dat er goed word gekeken naar de flexibiliteit van het antwoordservice bureau. Wel is het vaak standaard dat de gesprekken die gevoerd zijn tussen uw klant en de telefoniste direct worden teruggekoppeld naar u. Sommige telefoonservices bieden zelfs extra pakketten aan waardoor de telefoniste kan werken als een soort van receptioniste.