Boodschappenpakket zijn populair, zo ook de maaltijdbox!

Veel mensen sparen voor een boodschappenpakket of foodbox tegenwoordig. Met zegeltjes en andere actie’s worden deze maaltijdboxen bij elkaar gespaard. In dit artikel lichten we een aantal van die spaar actie’s toe. Doe er je voordeel mee want ook jij kunt zo sparen voor een maaltijdbox.

Klanten Coop sparen voor gratis boodschappenpakket

De Boodschappenpakketactie van Coop gaat maandag van start. Klanten van de supermarkt kunnen tijdens deze actie acht weken lang sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van vijftig euro. Door mee te sparen steunen zij bovendien het Rode Kruis. Per gespaard pakket doneert Coop een bedrag aan dit goede doel. Coop organiseert de Boodschappenpakketactie in samenwerking met het Rode Kruis. De actie werkt als volgt. Klanten van de supermarkt ontvangen bij besteding van vijf euro en bij aankoop van geselecteerde producten een spaarzegel. Een volle spaarkaart telt honderd zegels en kan in de Coop-winkel ingewisseld worden voor een boodschappenpakket ter waarde van vijftig euro. Het gaat hierbij niet om een maaltijdbox.

Oisterwijkse supermarktzegels als betaalmiddel

Een opmerkelijke vernieuwing in de deeleconomie en sociaal maatschappelijke samenleving van Oisterwijk: gebruikte goederen ruilen tegen Emté zegeltjes. Een boeddha beeldje, Play-station spellen, DVD’s, maaltijdboxen en zo nog meer spullen kunnen via één van de Oisterwijkse gratis deel en ruil websites worden verkregen tegen inlevering van zegeltjes. De weldoeners hebben deze actie opgezet om zo veel mogelijk zegeltjes te verkrijgen, om deze vervolgens om te ruilen voor boodschappenpakketten. Eind december stond de stand al op 168 zegels en 4 dozen boodschappen. Deze boodschappen worden aan het einde van de actie afgegeven aan inwoners die minder te besteden hebben.

Spaaractie gratis boodschappen bij de PLUS

In januari geeft PLUS bijna 800 boodschappenpakketten weg. Iedereen verdient een mooie start in het nieuwe jaar met dit pakket ter waarde van 50 euro. Daarom roept PLUS klanten op om een mooi gebaar te maken en een kanjer op te geven die zij graag blij willen maken met een gratis Foodbox. Iedere winkel geeft drie pakketten weg. Hiermee krijgen bijna 800 gezinnen of alleenstaanden een extraatje, een soort maaltijdbox. De PLUS ondernemers kiezen op basis van de motivatie de mensen die in aanmerking komen voor een gratis pakket, dat in week 4 wordt uitgereikt. In oktober is bij PLUS de spaaractie voor een gratis boodschappenpakket van start gegaan, die loopt tot en met maart. Als afsluiting van de actie wil PLUS mensen blij maken met een gratis boodschappenpakket. In het pakket, dat een waarde heeft van 50 euro, zitten ruim 20 producten van verschillende A-merken en het PLUS Huismerk.

Wil jij zelf ook eens een maaltijdbox of foodbox proberen? Of wil je sparen voor een boodschappenpakket? Bekijk dan eens de website van je lokale supermarkt voor meer informatie!