Nieuwe vestigingen van Primark in Nederland

PrimarkIn Nederland komen er steeds meer Primark vestigingen bij. Dat heeft vooral te maken met de populariteit van de keten. De vestigingen worden overspoeld met vele duizenden mensen, hoofdzakelijk jonge vrouwen. Om deze reden is de noodzaak om nieuwe vestigingen te open groot, want Primark wil natuurlijk meer omzet en winst maken, maar zo worden een aantal vestigingen ook ontlast. Bij sommige filialen moest je wel een uur wachten tot je eindelijk eens je kleding kunt pasten. Dat zal door de nieuwe vestigingen minder worden. Al zal het vooral bij de onlangs geopende filialen in het begin wel behoorlijk druk zijn.

Vestiging in Zwolle

Een van de nieuwe vestigingen kan men vinden in de hoofdstad van de provincie Overijssel: Zwolle. Wanneer Primark Zwolle open? Is inmiddels een veel gestelde vraag. De exacte datum is nog niet helemaal duidelijk, maar naar verwachting zal het niet al te lang duren voordat de vestiging in Zwolle open zal gaan. Het wordt in elk geval een fraai filiaal, net als alle andere winkels van Primark. Je zult geen moment merken dat je in een winkel bent waar kleding voor een spotgoedkope prijs wordt aangeboden. Tenminste, uiteraard zie je dat wel door naar de prijskaartjes te kijken, maar we doelen op de luxueuze inrichting.

Naast Zwolle zullen er nog meer nieuwe vestigingen worden geopend. Zo kun je binnenkort ook naar Amsterdam en Groningen gaan. En daar blijft het waarschijnlijk niet bij, want naar verwachting zullen er nog een paar nieuwe vestigingen bij gaan komen.