Contactlenzen en lenzenvloeistof

Veel Nederlanders hebben last van slecht zicht op afstand of hebben leesproblemen. Heeft men klachten dan laat men beide ogen opmeten bij een opticien of specialist. Komt men in aanmerking voor een correctie voor één of beide ogen dan kan men kiezen voor een bril of voor het gaan dragen van contactlenzen.

 

Bril of contactlenzen

In de meeste gevallen kiest men voor het gaan dragen van contactlenzen in plaats van het gaan dragen van een bril. Het dragen van een bril is vaak niet praktisch, onhandig en het veranderd ook nog eens je uiterlijk, daarom kiest men liever voor het gaan dragen van zachte lenzen.

 

 

Contactlenzen.net

Dat het dragen van contactlenzen en dan in het bijzonder het dragen van zachte lenzen niet duur hoeft te zijn dat zien we op de website van Contactlenzen.net. Contactlenzen.net is één van de grotere en betere zachte lenzen en lenzenvloeistof aanbieders van het web. Ben je opzoek naar daglenzen, weeklenzen of maandlenzen? Of ben je opzoek naar torische, multifocale of kleurlenzen? Op Contactlenzen.net vind je alle soorten zachte lenzen van de allerbeste merken en fabrikanten en dat voor de laagste prijzen en soms wel tot vijftig procent goedkoper dan bij de opticien.

 

Soorten contactlenzen

Daglenzen zij ideaal voor het gebruik bij het sporten of om te combineren met het gebruik van een bril. Daglenzen zijn flinter dun en geven daardoor een goed draagcomfort.

Weeklenzen zijn een zeer praktische oplossing en deze lenzen zijn ook nog hoogzuurstof doorlatend wat de gezondheid van de ogen natuurlijk zeer ten goede komt.

Maandlenzen zijn wereldwijd de meeste verkochte zachte lenzen en worden vaak in doosjes van zes stuks geleverd. Men kan hierdoor bij aanschaf van een doosje voor rechts en links dus een halfjaar vooruit.

 

Lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof gebruikt men om de contactlenzen niet te laten uitdrogen, om ze schoon te maken en om de contactlenzen in te zetten. De meest verkochte flessen lenzenvloeistof zijn de alles in één vloeistoffen voor het bewaren, inzetten en desinfecteren van zachte contactlenzen.